Наслідки анексії: Окупанти в Криму вперше примусово вилучили нерухомість (фото)

Вилучені ділянки розташовані на території, на якій планується провести реконструкцію шосе.

Ілюстрація:Ліга.нет

Російські окупанти в Севастополі вперше примусово вилучили кілька земельних ділянок і комплексів автозаправної станції, розташованих на території запланованої реконструкції Камишовського шосе. Про це повідомляють ЗМІ сепаратистів, передають Патріоти України з посиланням на Ліга.нет.

Йдеться про вилучення в так звану держвласність ділянки площею 3 тис квадратних метрів і будівлі на АЗС площею 35,8 квадратного метра, а також двох ділянок площею 367 і 1460 квадратних метрів, будівлі АЗС площею 127,9 квадратних метрів.

На фото чорним овалом виділені об'єкти "Барвінка"

Ці об'єкти розташовані на Камишовському шосе і належали фірмам "Барвінок" та "Кримнафтосервіс" відповідно, що пов'язані з групою компаній-нафтотрейдерів ATAN", - йдеться в повідомленні.


На фото чорними овалами виділені об'єкти "Кримнафтосервісу"

Судові процеси з компаніями "Барвінок" та "Кримнафтосервіс" - це перші з категорії про примусове вилучення земель у тимчасово окупованому Криму.

19 травня повідомлялося, що так звана окупаційна влада Криму пропонувала припинити права власності на ділянки і нерухомість, оформлені в Україні. Йдеться про ті приватні володіннях, документи на які, на думку окупантів, не відповідають вимогам російського законодавства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...