Наступ на "бурштинову мафію": Аваков звільнив главу поліції Рівненщини

Новим начальником регіону призначений Сергій Князєв, який працював останнім часом на Закарпатті.

Сергій Максимов. Фото:radiotrek.rv.ua

Глава МВС Арсен Аваков звільнив начальника обласного УМВС в Рівненській області Сергія Максимова. Про це на свій сторінці в Facebook написав лідер фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олег Ляшко, інформують Патріоти України.

"Тільки що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив Сергія Максимова з посади керівника поліції Рівненської області. Ми продовжуємо наступ на бурштинову мафію", - резюмував політик.

Пізніше інформацію підтвердив і сам Аваков у своєму Twitter.

"Звільнений з посади начальник поліції Рівненської області Максимов. Новим начальником призначений Сергій Князєв, який працював останнім часом на Закарпатті", - написав Аваков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...