Навіщо цим досі українські паспорти? Дорна і "Гриби" висунули на премію MTV від Росії

Виконавці добре знають про ставлення своїх співвітчизників до їхніх гастролей у країні-агресорі, але міняти нічого не збираються.

Гурт "Гриби". Фото: соцмережі.

Українські виконавці Іван Дорн і гурт Гриби стали номінантами на премію MTV Europe Music Awards від Росії, де представлені в категорії Best Russian Act. Про це йдеться на сайті музичного конкурсу, передають Патріоти України.

Також повідомляють, що крім Грибів і Дорна в цій категорії представлені співачки Олена Темнікова, Йолка і репер Хаскі.

Як відомо MTV Europe Music Awards – щорічна церемонія вручення музичних нагород, заснована телеканалом MTV Europe в 1994 році. Переможців EMA визначає інтернет-голосування на сайті премії. В цьому році церемонія нагородження переможців премії відбудеться 12 листопада в Лондоні на арені Вемблі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...