Навіщо вони, коли є настоянка глоду?: У Росії зникне велика частина вин і лікерів

У зв'язку зі скасуванням зниженої ставки імпортерів вина можуть зобов'язати доплатити акциз.

Росіянам доведеться жити без смачних вин? Ілюстрація: Еспресо TV.

З російського ринку можуть піти майже 80 відсотків компаній-імпортерів вин через нові правила нарахування акцизу, введені міністерством фінансів на початку травня. Про це в четвер пише "Коммерсант", передають Патріоти України.

За інформацією видання, нові правила позбавляють імпортерів можливості користуватися зниженою ставкою акцизу для поставок продукції із захищеним найменуванням місця походження. Пільга може поширюватися тільки на російських виробників, вважають в Мінфіні.

У зв'язку зі скасуванням зниженої ставки імпортерів вина можуть зобов'язати доплатити акциз, починаючи з 1 січня 2016 року. Для деяких компаній сума донарахувань може становити до 100 мільйонів рублів і призведе до розорення більшості імпортерів вин, розповіли співрозмовники газети.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...