Навіть якщо немає біометричного паспорта: Україна домовилась ще з однією країною Європи про спрощення візового режиму

Послідовна й однозначна підтримка Швейцарією України в її боротьбі за незалежність, зокрема запровадження санкцій стосовно Російської Федерації, багато означають для українців.

Швейцарія спростила візовий режим для українців. Фото: Обозреватель.

Між Україною та Швейцарією підписали угоду про фасилітацію візового режиму та угоду про реадмісію. Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передають Патріоти України із посиланням на 24 канал.

"Тільки що ми підписали дві угоди з Дідьє про фасилітації візового режиму. Ви знаєте, що з 11 червня у нас буде безвізовий режим з Швейцарією, але тепер ми врегулювали всі питання таким чином, що у нас є чіткі правила щодо в'їзду в Швейцарію, в тому числі для категорій, які отримують візи безкоштовно, для тих, у кого поки немає біометричних паспортів", – сказав Клімкін.

Український міністр поінформував, що під час зустрічі сторони обговорили ескалацію ситуації на Донбасі, питання двостороннього співробітництва та співпрацю у рамках міжнародних організацій. Клімкін також наголосив, що послідовна й однозначна підтримка Швейцарією України в її боротьбі за незалежність, зокрема запровадження санкцій стосовно Російської Федерації, багато означають для українців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...