Навіть не вогнепальна: У Шойгу хваляться новою надсучасною зброєю

В оборонному відомстві Росії підкреслили, що російська армія знаходиться всього в кроці від науково-технічної революції.

Юрій Борисов. Фото: arms-expo.ru.

Юрій Борисов, заступник міністра оборони Росії, заявив про те, що російська армія скоро отримає зброю нового зразка - гіперзвуковий варіант, а також нові принципи управління військами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА Новини.

За словами Борисова, розробка гіперзвукової зброї знаходиться в завершальній стадії, і така зброя потребує застосування абсолютно нових і унікальних матеріалів, а також принципово інших систем управління, що працюють в абсолютно іншому середовищі. Мова, за словами заступника міністра, йде про плазму. В оборонному відомстві Росії підкреслили, що російська армія знаходиться всього в кроці від науково-технічної революції.

«Зовсім скоро ми продемонструємо абсолютно унікальні, відмінні принципи управління операціями військ. Зараз все відбувається в реальному масштабі часу. Потрібно вчитися швидше виявляти противника, потрібно швидко давати цілевказівки, а також вражати цілі. Той, хто швидше за всіх цього досягне, завжди буде перемагати», - заявив заступник міністра оборони. На його думку, Збройні сили РФ стоять на рубежі наукової революції.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...