"Навстречу массовой резне": Казанський висміяв заяви Путіна про "геноцид російськомовного населення" на Донбасі (відео)

Журналіст розповів, які шалені черги луганчан утворюються на автобус, який везе їх на підконтрольну Україні територію.

Фото:скрін відео

Відомий український блогер і журналіст Денис Казанський прокоментував заяву президента РФ Володимира Путіна про можливість "різанини", яку начебто хочуть влаштувати українські війська на Донбасі. Про це Казанський написав на своїй сторінці в Facebook , передають Патріоти України.

Журналіст також опублікував відео на youtube-каналі. "Путін регулярно лякає різаниною, яку "українські карателі" нібито збираються влаштувати на Донбасі. І слідом за ним ці ж казки про "геноцид російськомовного населення" повторює і численна братія російських пропагандистів", - пише журналіст.

Денис розповів, що недавно подивився свіжий випуск" ЛНРівських "новин з Луганська. У них показали "дикі" черги на автобуси, які везуть луганчан до пункту пропуску в Україні.

"Щоранку тиснява, крики. Автобуси набиваються, як консервні банки. Тисячі людей з боями виїжджають назустріч "геноциду" і "різанині". Страшне видовище", - розповів блогер.

За його словами, це відео не "в'яжеться" з розповідями про масові звірства карателів і геноцид жителів Донбасу. "Ви можете собі уявити, щоб євреї так само ломилися в потяги, щоб потрапити на територію Третього Рейху? А жителі Донбасу тисячами щодня ломляться в Україну, тому що ніякої різанини насправді немає. Це вигадки російських пропагандистів і брехунів", - підсумував Казанський.

Користувачі соцмережі підтримали блогера і висловили свої думки з цього приводу. "Якщо вже й порівнювати ситуацію з Сребреницею, то точно не Путіну. Після того як РФ заблокувала в 2015 році резолюцію ООН по тих подіях. Від Путіна саме слово "Сребрениця" виглядає як знущання", - вважає Оксана Минайленко, прокоментувавши заяву Путіна про те , що на Донбасі українські війська влаштують "різанину", як серби в Сребрениці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...