Назад в РФ: російські військові на Донбасі бунтують, вимагаючи повернення додому - українська розвідка

Кількість військовослужбовців з РФ, які бажають повернутися в Росію, постійно зростає.

Полковник Бондарєв. Фото: прес-служба ГУРСеред російських військовослужбовців на Донбасі зростає число охочих повернутися назад в Росію. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"З огляду на постійні бойові втрати і небезпеку відновлення активних бойових дій з наближенням т.зв. "літньої кампанії", зростає кількість військовослужбовців 1 і 2 АК ЗС РФ, що бажають повернутися в Росію.

Щоб стримати потік бажаючих повернутися в Росію, командування російських окупаційних військ погрожує звільняти їх "по дискредитації" (дострокове розірвання контракту з ініціативи командування без права на грошові виплати та соціальні пільги)", - розповіли в розвідці.

Так, 7 травня рапорти з проханням повернути їх до Росії написало троє військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК.

"Командир 9 ошмсп Мп полковник ЗС РФ Д. Бондарєв відмовився задовольнити прохання особового складу та ініціював переведення "бунтівників" до складу 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК", - відзначили в розвідці.

Також рапорт на повернення в Росію 8 травня подав помічник начальника штабу 6 окремого механізованого полку (Стаханов) 2 АК ВС РФ (позивний "Білий"), але командування полку, під загрозою дострокового розірвання контракту з втратою виплат і пільг, вимагає від нього відкликати рапорт і дочекатися планової заміни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...