Названі три найщасливіші знаки Зодіаку

Зірки посміхаються деяким ширше.

Ілюстрація: gandex.ru

Відомо, що зодіакальний знак, під яким народилася людина, неабиякий впливає на її характер і долю, відзначають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости. Наділяючи людину тими чи іншими якостями, знак може подарувати щастя або ж навпаки, зробити свого володаря глибоко нещасним . Цікаво, а чи існують істинно щасливші знаки Зодіаку і в чому проявляється щастя подароване ними? Провівши ряд статистичних досліджень вчені виділили три знаки, які несуть щастя і гармонію в житті своїм власникам.

ВОДОЛІЙ

Цей знак потрапив в даний список зовсім не випадково. Справа в тому, що люди, народжені під знаком Водолія, безтурботно ставляться до життя, не переживають через наявні проблеми і постійно тягнуться до насолод. Ці особистості не прив'язані до одного місця, не обтяжені відсутністю поруч коханої людини, адже у них завжди багато друзів, а тому їх серцево-судинна та нервова системи набагато міцніші, ніж у будь-якого іншого знаку Зодіаку. Не менш важливо і те, що Водолії різнобічно розвинуті, і дуже конактні, а тому завжди затребувані і ніколи не залишаються одні. Все це робить особистостей знака Водолій одними з найщасливіших людей.

ЛЕВ

Ніхто не здивується, побачивши представників знаку Лев в списку найбільш щасливих людей на Землі. І це дійсно так, адже у цих діяльних особистостей виходить буквально все, за що б вони не взялися. Вони впевнені в собі, самодостатні і шляхетні, мають широкі погляди, а тому навколо Лева завжди крутиться маса людей, за рахунок яких можна самореалізовуватися і якими можна керувати, а значить отримувати задоволення від життя.Окрім іншого, Лев - справжній естет і гурман, він просто обожнює все вишукане, дороге та якісне, а тому в житті завжди прагне мати все найкраще, чого, зазвичай і досягає.Захоплені погляди і лестощі роблять цих особистостей одними з найщасливіших у світі.

БЛИЗНЮКИ

Перше місце серед найщасливіших знаків Зодіаку дісталося Близнюкам не просто так.Справа в тому, що ці люди поєднують в собі вишуканість, владність і життєлюбність Лева з безтурботністю і комунікабельністю Водолія. Народжені під знаком Близнюків особистості володіють головною якістю, якого немає в інших - вони абсолютно вільні. У цих людях поєднується свобода від комплексів і забобонів, від чужого впливу і своїх звичок. При цьому, як каже опитування, Близнюки - ті люди, які спробували у своєму житті буквально всі насолоди і вибрали для себе лише те, що приносить їм неземну радість. Згідно статистики, більше 90% Близнюків вважають себе абсолютно щасливими людьми і готові дарувати це щастя іншим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...