Не паркетний генерал, був в АТО: У мережі зібрали цікаві подробиці про голову Нацгвардії

Юрій Аллеров справді командував у зоні АТО і розробляв операції. Його характеризують як не гіршу кандидатуру на цю посаду.

Петро Порошенко представив нового голову Нацгвардії Юрія Аллерова. Фото:news.pn

Стали відомі подробиці про генерала Юрія Аллерова, якого президент України Петро Порошенко призначив новим керівником Національної гвардії України. Про це пише волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Давайте докладніше про нового керівника Нацгвардії. З того, що можна легко нарити в соцмережах. Юрій Аллеров - народився у Львові. У 1985 році закінчив Ленінградське вище загальновійськове училище. У 2011 році Янукович дав Аллерову звання генерал-майора.

У 2014-му Порошенко дав Аллерову звання генерал-лейтенанта. Генерал Аллеров був командувачем Західного ТРК ВВ МВС України у Львові під час Революції Гідності. Він командував вв-шниками, коли у Львові почалися масові протести (прорив вв-шників із заблокованої частини з бронетехнікою, світлошумовими гранатами та іншими спецефектами). Це 18-19 лютого 2014 року", - пише Синіцин.

"Аллеров не паркетний генерал, дійсно був в АТО, дійсно командував і розробляв операції. Його характеризують як не гіршу кандидатуру на цю посаду. Генерал Аллеров має профіль в "Однокласниках", де він досить активний. Ставить "класи" і бере участь в голосуваннях з приводу фашизму в Україні", - зазначає волонтер.

"Також генерал Аллера має сина і дочку. Владислава і Катерину. Більше дітей я не знайшов, але можливо є ще. Дочка. Катерина Пустиннікова (Аллерова). Проживає в ... Москві. Деякі родичі по чоловікові (у неї в друзях) навіть служать в ЗС РФ. Раніше репостила беркутівський паблік, все як годиться ", - констатує Синіцин.

"Син Владислав, про якого згадав Порошенко:"Також президент зазначив, що син Аллерова служив на одному з найбільш небезпечних напрямків фронту". Владислав був у першій групі бійців ВВ / Омега, яких викинули під Слов'янськ. Більше про його бойовий шлях не відомо нічого.

У декількох джерелах його охарактеризували лаконічно, в стилі: "Був тоді під Слов'янськом". Зараз, судячи з усього, служить в Нацгвардії. Мешкає в Харкові та Львові. Хоча в профайлі сказано, що живе в Москві та Сімферополі. Щось мені дуже підказує, що Аллеров або члени його сім'ї мають якусь нерухомість в Криму. Це з'ясуємо за кілька днів", - обіцяє волонтер.

Він додає, що дружина Владислава Аллерова, Оксана Аллерова, теж живе в Харкові, "але там нічого цікавого". Також волонтер опублікував скріншоти і фотографії з соціальних мереж, на яких можна побачити Аллерова і його дітей.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...