"Не хотят падлы в своем дерме жить, им нужна Украина": Соцмережі про захоплення в полон групи російських терористів на Донбасі (відео)

Користувачі в соцмережах з обуренням коментують, навіщо послідовники "русского мира" після стількох смертей і далі пхаються на українську територію.

Скрін відео

Відео, на якому люди, схожі на бійців ЗСУ, затримують загін російських бойовиків під Логвиновим в Донецькій області, викликало ажіотаж серед користувачів соцмережі, повідомляють Патріоти України.

"Відео знято бійцем 30 бригади ЗСУ, під Логвиновим на Дебальцевській трасі. У полон взято російських окупантів. Серед них є Олексій Черних, який ВКонтакте погрожував усіх наших дівчат в Києві пере**ать. Тимошенко погрожував повісити разом з Турчиновим.

Він з Росії з Читинської обасти . Ну не сидиться їм в своїй грьобаній Раші! Не хочуть падли в своєму гі*ні жити, їм потрібна Україна, Грузія, Чечня, Молдова", - говорить опис до відео на сторінці спільноти Feel the Freedom в соцмережі Facebook.

"Ці, мабуть, теж всіх своїх стратегічних цілей в Україні досягли ... Чи не правда, Володимире Володимировичу?" - прокоментував побачене колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох в Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...