Не хотіла ділитися: У "ЛНР" зникла колишній депутат від Партії регіонів

Валентина Ткаченко була арештована терористами за звинуваченням у розкраданні "бюджетних коштів" ще в грудні 2016 року, проте тоді ця інформація не підтвердилася.

Валентина Ткаченко. Фото: соцмережі.

Терористи "ЛНР" вигнали з посади "міністра освіти" колишнього депутата Луганської облради від Партії регіонів, екс-ректора Луганського національного аграрного університету Валентину Ткаченко. Наразі її доля невідома, пишуть ЗМІ сепаратистів. Новину передають Патріоти України.

Зазначається, що про зняття Ткаченко, яка вважалася особливо наближеною до екс-глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова, з "посади" через корупцію стало відомо на засіданні "народної ради" "ЛНР". "Міністр" привласнила величезні "бюджетні" кошти, вважаючи за краще не ділитися ні з ватажком "ЛНР" Плотницьким, ні з його оточенням.

"Глава народної ради" "ЛНР" Володимир Дегтяренко розповів, що проти Ткаченко було порушено "кримінальну справу", але за наказом "міністра МВС "ЛНР" Ігоря Корнета справу намагалися затягнути. Ткаченко була арештована терористами за звинуваченням у розкраданні "бюджетних коштів" ще в грудні 2016 року, проте тоді ця інформація не підтвердилася, і вона залишилася на посту "міністра".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...