Не настільки фанатики: У "ДНР" зріє бунт - бойовики не бажають бути "живим щитом" для російських військових

Одночасно в декількох частинах і підрозділах "1-го АК ДНР" місцеві терористи виступають проти використання себе в ризикованих провокаціях проти ЗСУ.

Бойовики "ДНР". Фото: 24tv.ua.

Народний депутат і координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук заявляє про величезну кількість проросійських найманців "ДНР", які висловлюють невдоволення командуванням з Росії. Про це Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Повідомляється, що одночасно в декількох частинах і підрозділах "1-го АК ДНР" місцеві терористи виступають проти використання себе в провокаціях проти ЗС України в якості "гарматного м'яса". "Местных боевиков не устраивает практика, реализуемая российским командованием на ряде участков фронта, а именно, построение боевых порядков российско-террористических войск в виде "слоённого пирога": непосредственно к линии фронта выдвигаются и ведут боевые действия подразделения, укомплектованные местными боевиками с низким уровнем боевой подготовки, а также проштрафившимися наемниками (по сути - "пушечное мясо")", - зазначає він.

За словами військового експерта, друга лінія складається з підготовлених місцевих бойовиків, яким високий рівень підготовки забезпечили російські інструктори, і російських найманців, які пройшли підготовку на території РФ. "И только в третьей линии располагаются подразделения ВС РФ", - резюмував Тимчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...