Не Пєсков: Стало відомо, хто приїхав в окупований Луганськ

Інформацію про приїзд Пєскова не підтвердили також і в СБУ.

У розвідці не володіють інформацією про візит речника президента РФ Володимира Путіна – Дмитра Пєскова в окупований Луганськ, натомість заявляють, що туди прибув радник Путіна – Владислав Сурков. Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела у розвідці, передають Патріоти України.

"За нашими даними, Сурков приїхав на окуповані території 28 березня", – сказав співрозмовник журнілістів. "Інформації про приїзд Пєскова ми не маємо", – додало джерело. У свою чергу представник СБУ Юрій Тандіт в коментарі УНІАН теж не підтвердив інформацію про приїзд Пєскова, зазначивши, що дана інформація перевіряється.

«Ми поки цю інформацію не коментуємо, із відкритих джерел ми знаємо про нібито відвідування окупованого Луганська прес-секретарем глави сусідньої країни. Цю інформацію ми перевіряємо», - сказав він. Як відомо, сьогодні видання «Остров» поширило інформацію, що 27 березня в Луганськ таємно прибув прес-секретар Путіна Пєсков. Мета візиту невідома. Одна з можливих версій – ймовірна зміна керівництва «ЛНР».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...