Не платив дорожні штрафи: У Москві затримали улюбленого актора Путіна, зоофіла

У разі притягнення до відповідальності артисту загрожує арешт терміном до 15 діб.

Олексій Панін. Фото:скріншот відео

Співробітники ДАІ Москви затримали на МКАД скандально відомого актора Олексія Паніна. Про це пише Газета.ру, передають Патріоти України.

Відносно актора можуть бути складені адміністративні протоколи за несплату дорожніх штрафів. Загалом Панін не сплатив 51 штраф на суму близько 40 тисяч рублів. У разі притягнення до відповідальності артисту загрожує арешт терміном до 15 діб.

Минулого тижня Олексій Панін опублікував в соцмережах відеозапис, де він їде по Ленінському проспекту без ременя безпеки, знімаючи при цьому себе на мобільний телефон. Після появи ролика в мережі ДАІ Москви пообіцяла провести перевірку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...