"Не просто Димон": У Медведєва знайшли таємну "імперію" (відео)

Дмитро Медведєв і його довірені люди створили злочинну схему, засновану на некомерційних фондах. Управляють майном Медведєва його друзі, однокурсники та довірені особи.

Дмитро Медведєв збирає не тільки гаджети. Фото: Новинарня.

Відомий російський опозиціонер Олексій Навальний зі своїми соратниками виявив, які багатства приховує від громадськості прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. Про це він розповідає у своєму інтернет-блозі, передають Патріоти України.

Заснований Навальним Фонд боротьби з корупцією з'ясував, що глава уряду володіє величезними ділянками землі в елітних районах, розпоряджається яхтами, квартирами в старовинних особняках, агрокомплексами та виноробнями в Росії і за кордоном. Розслідування показало, що все це майно було придбано на хабарі олігархів і кредити держбанків. Медведєв і його довірені люди створили злочинну схему, засновану на некомерційних фондах.

"Справжнього власника активів майже неможливо відстежити, тому що, будучи записаними на благодійні фонди, вони по суті не належать нікому. Управляють майном Медведєва його друзі, однокурсники та довірені особи", – йдеться в матеріалах слідства.

Серед іншого у Медведєва є розкішна дача в Плесі, а також садиба на Рубльовці загальною площею 3,7 тисячі квадратних метрів і вартістю в 5 млрд рублів. Усі вони записані на різні фонди. З'ясувалося, що садибу одному з фондів пожертвував мільярдер Алішер Усманов.

Ще одна садиба, що належить прем'єр-міністру, знаходиться в селі Мансурово Курської області (там жив дід Медведєва). Площа ділянки – 240 тисяч квадратних метрів: там є два вертолітних майданчика, декоративний ставок, спортивний корт. У цьому ж селі розташований агрокомплекс "Мансурово", записаний на двоюрідного брата голови уряду.

За словами Навального, Медведєв також володіє виноградниками в Анапі і гірською резиденцією "Псехако" вартістю 7 млрд рублів (там є, зокрема, спа-кімната площею 1 тис. кв. м), ще однією садибою на Рубльовці в 20 га, яка раніше належала Управлінню справами президента.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...