Не просто цивільні: Український військовий розповів про викрадених на Луганщині чоловіків

Один з викрадених чоловіків — колишній боєць АТО з позивним "Бульдозер", другий — його син, а третій — ще один боєць з позивним "Одеса".

Викрадені чоловіки їздили на святкування у місто Щастя. Фото: Преса України.

Двоє з трьох зниклих на Донбасі чоловіків у камуфляжній формі раніше брали участь в АТО. Про це в коментарі для "Громадське радіо" розповів правозахисник Харківської правозахисної групи, колишній боєць "Айдару" Юрій Асєєв. Новину передають Патріоти України.

За його словами, зниклі в Луганській області чоловіка, чиє авто було знайдено між селами Боброве і Борівське, теж служили в "Айдарі". Один з них — колишній боєць АТО з позивним "Бульдозер", другий — його син, а третій — ще один боєць з позивним "Одеса".

Зниклі їхали з міста Щастя, куди приїжджали на святкування Дня українського добровольця. На місце, де був знайдений їх автомобіль, виїжджали кінологи і собаки привели правоохоронців до річки, де сліди губляться. Нагадаємо, добровольчий батальйон "Айдар" звільнив місто Щастя від бойовиків 14 червня 2014 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...