"Не провтикайте з одягом та відрегулюйте опалення": Синоптик розповіла, якою буде погода найближчими днями

22 березня буде багато сонця, і лише у Волинській, Рівненській та Львівській областях пройде дощ.

Синоптики прогнозують теплий весняний день. Фото: ЖЖ.

У середу, 22 березня, по всій Україні очікується різке потепління до +15 градусів. Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"Вимикайте опалення. Хоча б на один день. І, якщо можливо, беріть завтра вихідний. Бо 22-ге березня чи не єдиний день в найближчій перспективі, коли скрізь в Україні, ну, скрізь, весна дасть знати, що вона вже прийшла. Наступними днями будуть і +15, і сонце. Але вже з нюансами. А ось щоб скрізь - то лише завтра", - зазначила вона.

"Ще залишаться окремі нулі на сході, але переважно все ж трохи потепліє. Ми знаємо, як це важливо для розвитку листочків та й взагалі усього весняного, живого. А вдень в Україні повітря нагріється до +10+15 градусів. Окремі коливання: на Закарпатті ймовірно до +18, на Волині та в Приазов'ї можливо до +9 градусів. Буде багато сонця, і лише у Волинській, Рівненській та Львівській областях пройде дощ. У Києві - завтра вночі +6+8, вдень близько +15 градусів. Без опадів", - пише синоптик.

Як зазначає Діденко, 23 березня тепла погода трохи "сповзе" південніше, тому північні області, включно з Києвом, потраплять у свіжіше повітря. "Зробить таку капость атмосферний фронт, який ще й покапає дощами на північні області. Але більшість областей насолоджуватимуться теплом та сонцем. 24 березня - також північ у прохолоді та дощах. Але решта - ок. Синоптична децентралізація, як вона є. І ще важливе попередження - вихідними в України похолодає повсюди. Візьміть прогноз цей на найближчі дні до уваги, щоб підігнати справи, не провтикати з одягом, порегулювати опалення, попорати краще балкони, городи та офісні підвіконня", додала синоптик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...