Не тільки на Рівненщині: В Україні виявили ще один Тунель закоханих (фото)

Вулиця Сирафинець, де утворився такий романтичний тунель, має цікаву історію.

Шукачам романтики, закоханим і мандрівникам з Тернопільщини не обов’язково їхати до Рівненської області, щоб побачити там знаменитий Тунель Кохання. Це – зелений тунель, який утворився у лісовому масиві. Він має форму арки. А от у селі Ридодуби Чортківського району також є свій тунель, пише online.te.ua. Новину передають Патріоти України.


Тут, правда, не колія, а вузька дорога, чи то уже стежина. І теж дерева утворили арку. Росте бузина і ясен. Досить гарно, якщо не враховувати покинутого подвір’я збоку, яке заросло чагарником. Видно, що колись тут була чиясь хата і вирувало життя.

– Місцева вчителька назвала той шматок дороги «Тунелем кохання». – каже житель села Ігор Оголь. – Фірою ледве проїжджу. Якраз фіра пролазить і треба трошки згинатися. Вантажною машиною вже не проїдеш. Бузиною позаростало. У все в зелені. Особливо влітку. Романтично так. Тепер листя облітає, то вже не те.

Цілком ймовірно, що і сюди колись приходитимуть закохані, щоб сфотографуватися і посадити квітку. Може навіть і туристи приїжджатимуть. Адже вулиця Сирафинець, де утворився такий романтичний тунель, має цікаву історію. Це пам’ять про таємниці зниклого села Сирафинець.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...