Не в лотерею: Ляшко розповів, як саме виграв півмільйона гривень

За словами політика, виграші були анонімними.

Олег Ляшко. Фото: 24 канал.

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко виграв півмільйона гривень не в лотереї, а завдяки ставкам на футбольні матчі Ліги чемпіонів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Обозреватель.

«Ставив там, де високий коефіцієнт. Ставив на «Шахтар», за який вболіваю, ставив на «Ліверпуль». Виграв, заплатив податки. Так я і раніше заробляв гроші. До речі, з Росітою (дружиною - Ред.) я познайомився 20 років тому в залі ігрових автоматів», - повідомив Ляшко в коментарі журналістам.

За словами політика, виграші були анонімними, і він не був зобов'язаний їх декларувати, однак як сумлінний громадянин вирішив не приховувати додатковий дохід. «Кожен політик і чиновник зобов'язаний бути чесним. Я живу чесно: поставив ставку, виграв, задекларував, сплатив податки, а не повів в «тінь». Ніхто не живе на одну зарплату. Чому ми боремося за підвищення зарплат? Щоб люди змогли на них нормально жити. А зараз 90% українців отримують зарплати в конвертах і не платять податки», - підсумував Ляшко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...