Не в Україні: Міжнародні волонтери показали, де масово осідають прихильники "русского мира" з Донбасу (фото)

У Білорусі тим, хто підтримав "русскую весну" в себе вдома, не треба докладати особливих зусиль, щоб отримати житло та роботу.

Прихильники "русской весны" обрали Білорусь. Фото: соцмережі.

Волонтери міжнародного співтовариства InformNapalm розсекретили в Білорусі одного з прихильників створення на окупованому Донбасі самопроголошеної "ДНР", який покинув Україну. Новину передають Патріоти України.

Зокрема, до волонтерів звернулися жителі міста Гродно, які на одній з вулиць виявили автомобіль з символікою бойовиків "ДНР". Активісти в соцмережах ідентифікували власника машини. Ним виявився переселенець з Донбасу, який покинув Україну ще в 2014 році, проте активно підтримував бойовиків в інтернеті.

Волонтери звернули увагу на особливість соціальних сторінок членів сім'ї переселенців, які не приховують своїх симпатій до "ДНР-ЛНР", а іноді відкрито глузують над країною, яка дала їм роботу.

Крім того, InformNapalm розсекретили на території Білорусі одного з бойовиків, який навіть отримав відповідні "нагороди" псевдореспублік на Донбасі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...