"Не ваше дело, зачем я в Москву ездила": Адвокат ГРУшника хоче судитися з прокурором Матіосом

Адвокат обурена, що за її переміщеннями могли стежити.

Оксана Соколовська. Фото: РБК.

Адвокат російського військовослужбовця Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська заявила, що судитиметься з головним військовим прокурором Анатолій Матіос за його твердження, ніби вона їздила в Москву. Про це Соколовська заявила в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

При цьому юрист не заперечує, що дійсно їздила в Москву. "Я як громадянка України маю право бувати в будь-якій країні. Я не обмежена в праві пересування, і якихось діях або спілкуванні з будь-якими працівниками або юридичними компаніями, які мають якісь зв'язки із ФСБ, ні разу не було", - сказала Соколовська.

Адвокат обурена, що за її переміщеннями могли стежити. "У цьому випадку мені цікава позиція держави Україна в особі президента і головного військового прокурора, яким чином їм відомо, де саме я була. Невже на мене велися оперативно-розшукові дії або негласні слідчі дії, або втручалися в мою адвокатську діяльність - яким чином їм взагалі відома інформація про моє перебування в тій чи іншій країні?" - сказала Соколовська.

На питання, чи буде вона судитися з Матіос, юрист відповіла ствердно. "Уже слід припинити всі ці дії з боку чиновників, і, думаю, що буду судитися, і відповідачем буде не тільки один пан Матіос тому, що я дуже добре слухала прес-конференцію нашого гаранта Конституції", - сказала адвокат. На уточнююче питання, чи буде вона судитися з Порошенком, Соколовська відповіла: "Час покаже".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...