"Не вберегли Дмитра Анатолійовича": У РФ поставили Медведєву діагноз

Дмитро Медведєв усвідомлює, що від прем'єр-міністра Росії нічого не залежить, всі основні і ключові рішення як у політиці, так і в економіці ухвалює президент.

Дмитро Медведєв. Ілюстрація: ТАСС.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв за останній час сильно пристрастився до алкоголю і через цю згубну звичку навіть пропускав засідання уряду. Про це розповів російський політолог Станіслав Бєлковський в інтерв'ю сайту "Гордон", передають Патріоти України.

На запитання про можливу пристрасть до алкоголю російського прем'єра Бєлковський відповів: "Ну ви пам'ятаєте, пару місяців тому Володимир Путін прибув на засідання російського уряду і провів його сам, замість прем'єра, сказавши: "Не вберегли Дмитра Анатолійовича". За офіційною версією у Медведєва був грип. Але все ж, згідно з напівофіційною версією, у нього був "російський грип", такий специфічний його різновид (посміхається). І коли Дмитро Анатолійович із нього вийшов, то заявив, що взагалі не хворів, тобто він погано пам'ятав, що з ним сталося".

"А ось нещодавно, пару тижнів тому, по Москві поширилися чутки, що в одній зі своїх резиденцій (до речі, називається вона "Майєндорф", але ця назва, одержана нею ще до Жовтневої революції) Дмитро Анатолійович, в пориві скорботи про долю російського народу, перекинув стіл із карельської берези, і той сильно пошкодився, хоча він сам по собі був пам'ятником декоративно-меблевого мистецтва... Я маю на увазі не тільки Медведєв - пам'ятник декоративно-меблевого мистецтва в системі влади, але й стіл", - додав він.

За словами політолога, Медведєв усвідомлює, що від прем'єр-міністра Росії нічого не залежить, всі основні і ключові рішення як у політиці, так і в економіці ухвалює президент. Такі настрої у нього розвиваються в міру наближення до дати виборів 2018 року і наростання сумнівів, що йому вдасться повернутися в Кремль. На запитання, чи давно Медведєв йде в запої, Бєлковський відповів: "Ну слово "запої" я не вимовляв. Можливо, воно українське, і "російський грип" перекладається українською мовою як "запій".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...