"Не вмер Данило, так болячка задавила": До найбільш скандального стадіону Росії припливла гігантська міна

На узбережжі Василівського острова, де розташований "Крестовський" мобільна група розмінування зіткнулася з боєприпасом зразка 1931 р. з повною масою 1065 кілограмів, а масою вибухової речовини - 230 кілограмів.

Стадіон "Крестовський". Фото: Спорт-Экспресс.

Біля найбільш дорогого і скандального стадіону ЧС-2018 Росії була виявлена корабельна міна часів Великої Вітчизняної війни. Зазначається, що міна була винесена течією. Знахідку вивезли на полігон, де її знищили методом підриву, повідомляє телеканал "Зірка". Новину передають Патріоти України.

На "Крестовському" наразі ведеться заміна газону, оскільки поле, укладене спочатку, прийшло в непридатність. Футбольну арену на Крестовському острові здали в експлуатацію у грудні 2016 року. Будівництво велося майже 10 років, загальна вартість робіт наблизилася до 50 мільярдів рублів. Арена прийме матчі Кубка конфедерацій-2017, який стартує 17 червня, і зустрічі Чемпіонату Світу-2018.

У квітні на стадіоні відбувся перший матч, після якого глядачі почали викладати в інтернет фотографії з проблемним газоном і конструкціями.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...