Не врятувала і платна стоянка: У центрі Львова на авто нардепа від БПП впало дерево (фотофакт)

За даними е-декларації Оксани Юринець, Mitsubishi Outlander 2011 року випуску у травні минулого року придбав її свекор Роман Юринець. Депутатка користується цим автомобілем на підставі довіреності.

Дерево впало на авто депутатки. Фото: прес-служба Нацполіції.

14 вересня, через сильний порив вітру на припарковане авто Mitsubishi Outlander в центрі Львова впало дерево. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на zaxid.net.

Трапилося це близько 11:00 на платному паркінгу на вулиці Валовій, де година паркування коштує 8 грн. За попередньою інформацією, людей в салоні автомобіля не було, ніхто не постраждав. Дерево сильно пошкодило дах автомобіля.

Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій уточнила, що на місце викликали слідчих та повідомили Галицьку районну адміністрацію. Як з’ясувалося, автомобілем Mitsubishi Outlander постійно користується народна депутатка від БПП Оксані Юринець. Цю інформацію журналістам підтвердила помічниця депутатки Ярина Капітан.

За даними е-декларації Оксани Юринець, Mitsubishi Outlander 2011 року випуску у травні минулого року придбав її свекор Роман Юринець. Депутатка користується цим автомобілем на підставі довіреності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...