"Не всех обитателей этой страны можно назвать людьми": Дружина "Мотороли" поділилася враженнями про подорож до Абхазії

Олена Коленкіна, більше відома як дружина бойовика "Мотороли", обурена станом інфраструктури та населенням Абхазії (за іронією долі, такої ж "республіки", за яку воював її чоловік).

"Моторола" з дружиною. Фото google.com

Бойовик Арсеній Павлов, відомий як "Моторола", зі своєю другою дружиною Оленою Коленкіною та донькою подорожують Росією. Вони вже побували в Ростові та в передмістях, а зараз відпочивають в Абхазії, повідомляють Патріоти України.

Поки російський найманець публікує фото буколістичних пейзажів, тварин та кадри місцевих пам`яток, його дружина, схоже, не зовсім вміло вправляється в дипломатії.

Сьогодні Олена Коленкіна (Павлова) на своїй сторінці опублікувала фото з поїздки до озера Ріца в Абхазії, залишивши під ним неприємний для місцевих жителів відгук.

“Рица - это то единственное место , из-за которого стоит посетить Абхазию. Но если меня спросят, где бы я не хотела оказаться вновь, я бы с уверенностью ответила, что именно в Абхазии... Противоречивые чувства переполняют после этого отпуска. Господь наделил эту землю безумно красивой природой и такими же невероятно ленивыми людьми. Везде срач и разруха несмотря на то, что с конца войны прошло 23 года. Хотите попасть в Припять?! Велкам ту Абхазия! Только люди иногда ходят мимо. Хотя не всех обитателей этой страны можно назвать людьми”, - заявила дружина бойовика.

Зазначимо, що понад 20 років тому в Абхазії спалахнула війна за самостійність регіону. "Республіку" визнали Росія, Венесуела, Нікарагуа, Науру. Проте за документами ООН ця територія й досі належить Грузії. За час самостійності регіону, котрий нібито підтримує Росія, була зруйнована вся інфраструктура, знищений туристичний бізнес. Місцеве населення або покидало територію, або продовжує виживати в злиднях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...