"Не втручайтеся у роботу!": Поліцейська поскаржилася на нерозуміння з боку українців

З труднощами співробітниця поліції зіткнулася в рамках операції "Розшук", яка зараз проводиться в Черкасах.

Ілюстрація:goloskarpat.info

Українці досі не розуміють, для чого поліцейські можуть попросити посвідчення особи та сприймають все в штики. Про це розповіла прес-секретар патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

З труднощами поліцейська зіткнулася в рамках операції "Розшук", яка зараз проводиться в Черкасах.

"Зіштовхнулася з нерозумінням жителів міста. Доводилося в прямому сенсі - кричати, щоб тебе почули на іншому боці вулиці Смілянської, що не варто переходити дорогу в невстановленому місці, інакше не доходило", - написала вона.

За словами Вовк, українцям необхідно навчитися більше довіряти представникам правоохоронних органів.

"Є правило: бачу, чую, роблю! А краще - відійдіть у бік, спостерігайте, але не втручайтеся в роботу поліції. Ми вже два роки працюємо та знаємо кого, як і в чиїй присутності перевіряти", - запевнила поліцейська.

Також вона показала "здобич" поліцейських, які проводять операцію "Розшук" у Черкасах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...