«Не заважайте дивитися ТБ братнього народу»: У Дніпрі "тітушки" жорстоко побили волонтерів АТО

Волонтер з розсіченою бровою госпіталізований до неврології, його друга Миколу у непритомному стані також забрали до лікарні.

Кафе "Е.да" у Дніпрі. Фото: dp.vgorode.ua.

У місті Дніпро у вівторок, 18 жовтня, група молодиків жорстоко побила волонтера та учасника АТО Дмитра Антонова та його товаришів. Про це у соцмережі повідомив сам постраждалий. Новину передають Патріоти України.

Інцидент трапився близько 13:30 у кафе «Е.да» у центрі Дніпра. Антонов під час обіду у цьому закладі звернув увагу на те, що там транслювали російський канал «Россия-1». Він попросив працівників кафе переключити його. На це прохання у свою чергу відреагували двоє чоловіків «тітушкінської зовнішності», яких обурило те, що їм «заважають дивитися ТБ братнього народу». Вони запропонували Антонову та його товаришам вийти на вулицю розібратися.

Втім, надворі до любителів російського телебачення приєдналися ще 7 чи 8 молодиків. Після цього почалася бійка. Антонов розповів, що «тітушки» збили його та товаришів на землю, побили ногами, після чого зникли з місця подій. У результаті, волонтер з розсіченою бровою госпіталізований до неврології, його друга Миколу у непритомному стані також забрали до лікарні.

«І, звичайно, рекомендація: у центрі Дніпра на вулиці Мечникова, 3, працює кафе «Е.да», де ви можете подивитися новини кацапстану, зустріти «ввічливих» сепарів і абсолютно точно дізнатися - ні АТО, ні війни у них немає», - відзначив Антонов.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...