«Недолго музыка играла»: Крим знову без електрики

Не встигли кримчани зрадіти тому, що запрацювала лінія "Каховська-Титан", як північ та захід півострова залишилися без електрики через аварійне відключення.

Де у Севастополі є електрика. Фото: "Апостроф".

Частина окупованого Росією Криму знову залишилася без світла через аварійне відключення мережі. Про це повідомляє прес-служба "Укренерго", передають Патріоти України.

Відзначається, що 9 грудня "о 16:12 величина потужності, яка передавалася по ПЛ 220 кВ "Каховська-Титан" знизилася на 165 МВт і складає на даний час 20 МВт". У прес-службі заявили, що причина відключення з'ясовується. Енергопостачання споживачів Чаплинського і Каланчацького районів Херсонської області, підключених за нормальною схемою живлення від ПС 220 кВ Титан, здійснюється в штатному режимі.

Видання "РСН" передає, що аварія повністю знеструмила північ і захід Криму. Без світла залишилися жителі Джанкоя, Красноперекопська, Чорноморського, Раздолненського та Євпаторії. У той же час на сайті одного з провайдерів Севастополя розміщена схема, яка в режимі реального часу показує, в яких будинках є світло. Зеленим відзначено наявність світла, червоним - відсутність.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...