"Недолго музыка играла, недолго фраер танцевал": У російських легкоатлеток забрали медаль через допінг

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) оголосив про позбавлення збірної Росії золотої медалі Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні, отриманої російськими спортсменками за перемогу в жіночій легкоатлетичній естафеті 4х100 метрів.

Юлія Чермошанська. Фото: russiasport.ru.

МОК позбавив російських легкоатлеток золота Олімпіади-2008 через позитивну допінг-проби однієї зі спортсменок - Юлії Чермошанська. У зразках, що тестувалися, виявлені сліди двох заборонених речовин. Про це пише "Німецька Хвиля", передають Патріоти України.

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) оголосив про позбавлення збірної Росії золотої медалі Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні, отриманої російськими спортсменками за перемогу в жіночій легкоатлетичній естафеті 4х100 метрів. Відповідна постанова оприлюднена 16 серпня на сайті МОК.

Дане рішення прийнято через позитивний результат після повторного аналізу допінг-проби російської легкоатлетки Юлії Чермошанської. У зразках, що тестувалися, виявлені сліди анаболічного стероїдного препарату станозолол і анаболічного і андрогенного стероїду Туринабол.

Також анульовано результати Чермошанської в бігу на 200 метрів, де вона стала восьмою. Від російської збірної в естафеті 4х100 метрів, крім Чермошанської, брали участь Євгенія Полякова, Олександра Федоріва і Юлія Гущина.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...