"Недостатньо патріотична": У РФ Ані Лорак внесли у "чорний список" артистів

З Москви на Далекому Сході отримали "чорний список" недостатньо патріотичних артистів, яким небажано надавати майданчики.

Ані Лорак. Фото: pl.com.ua.

Українську співачку Ані Лорак, яка проявила надмірну лояльність до Росії і фактично повністю перебралася туди з концертною діяльністю, в РФ знайшли недостатньо патріотичною. Про це повідомляє телеканал "Дождь" з посиланням на блог відомого в РФ блогера, ієромонаха Никанора Лепешева, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що в Хабаровську перенесли концерт групи "Акваріум" Бориса Гребенщикова, відомого критичною позицією по відношенню до офіційної російської влади. За словами блогера, керівництву концертного залу прийшов лист з "впливової інстанції", в якому наполягали на відмові в наданні приміщення для концерту Гребенщикова. Концерт перенесли в Музичний театр Хабаровська, після чого директор театру отримав такий саме лист.

"Організатори далекосхідного туру (запрошуюча сторона) вирішили особисто зустрітися з представниками впливової інстанції. Їм сказали, що з Москви нібито отриманий чорний список недостатньо патріотичних артистів, яким небажано надавати майданчики. У ньому, крім БГ, ще й Шевчук, Арбеніна, Макаревич, Ротару, Лорак, Малінін, "Нойз-Ем-Сі" та інші ", - пише Лепешев. Такого ж листа, за його словами, отримали організатори концерту в Комсомольську-на-Амурі, після чого концерт "Акваріума" скасували.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...