Неймовірний період: Астролог розповів, що потрібно і що не можна робити 10-17 вересня

З 11 вересня почнеться дуже динамічний і насичений період, коли можуть активно реалізовуватися плани і проекти, створюватися нововведення.

Влад Росс. Фото: соцмережі.

C 10 по 17 вересня 2018 року розпочнеться суперпотужний аспект між Юпітером і Плутоном на зростаючому Місяці - "аспект мільйонерів". Про це в розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

За словами астролога, з 11 вересня почнеться дуже динамічний і насичений період, коли можуть активно реалізовуватися плани і проекти, створюватися нововведення. "На цьому тижні прекрасний взаємозв'язок планет дасть творчу конфігурацію, велику низку важливих пропозицій, які можуть мати" ефект вибуху бомби". Це час найбільш оптимальний для того, щоб зареєструвати фірму, відкрити новий бізнес. Слід ловити цей" зоряний час ", оскільки будь-яка навіть дрібна фірма може перетворитися на величезну корпорацію на зразок Google і Apple. Це буде просто блискучий час, і його не варто упускати даремно. Крім того, це сприятливий час для великих інвестицій - просто чудове, краще не придумаєш. Вдалою також буде покупка автомобіля", - зазначив Росс.

Експерт зазначив, що цей тиждень - сприятливий і вдалий час для того, щоб організувати нові політичні партії і інші великі структури, а також, щоб влаштовувати страйки. Астролог додав, що найцікавішою і блискучою датою в цьому місяці обіцяє стати 11 вересня.

"Дата 11 вересня біля всіх в першу чергу асоціюється з трагічною подією - днем загибелі веж-близнюків в США. Однак саме в цьому році 11 вересня розташування планет на небі буде прекрасним, тому сміливо можна починати в цей день щось масштабне і чудове", - зазначив він.

Єдиний негатив, який, за словами Росса, чекає нас на цьому тижні - непроста ситуація в любовних справах і сімейних взаєминах. "9 вересня Венера увійде в зодіакальний знак Скорпіона, через це можуть почати валитися шлюби. Особливо ті, що вже знаходяться на межі розриву, в цей період можуть почати стрімко розсипатися", - сказав експерт.

Він також рекомендував не вступати в шлюб 9-30 вересня, оскільки такий союз чекатимуть якісь екстремальні ситуації, висока ймовірність вдівства.
Джерело: Главред

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...