Нехай ворог кусає лікті: Бійці ЗСУ вивісили український прапор просто під носом в терористів (фото)

Прапор підняли в "сірій зоні" неподалік від ворожих позицій поблизу Авдіївки.

Фото:Facebook

Бійці Збройних сил України повісили національний прапор в 150 метрах від позицій бойовиків так званої "ДНР" під Авдіївкою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на спільноту 72-ї Гвардійської омбр у Facebook, зазначають Патріоти України.

23 грудня під прикриттям туману і темряви бійці АТО підняли прапор України в "сірій зоні" неподалік від ворожих позицій. Примітно, що прапор встановили на прострілюваній території, через що бойовики "ДНР" не можуть без суттєвого ризику для життя його зняти.

"На питання, як противник поставився до того, що тепер у нього перед очима постійно буде нагадування про справедливість, сміливці тільки знизують плечима: гарний настрій ворога — це вже не їхня проблема", — відзначили в 72-й омбр і наступний прапор України пообіцяли підняти над найвищою будівлею Донецька.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...