Нелюд, що удає з себе героя: Як командир"Торнадо" знущався над дівчиною свого бійця, - ЗМІ (16+)

Руслан Онищенко заявив, що роздягали дівчину для нібито обшуку, тому що вона “не хотіла віддавати крадені документи батальйону”.

Руслан Онищенко. Фото: 112.ua.

Факти ICTV публікують чергову частину розслідування звірств Торнадо, цього разу – про постраждалу дівчину бійця батальйону. З’ясувалося, що комбат Руслан Онищенко змушував дівчину свого підопічного йому мастурбувати. Новину передають Патріоти України.

Відзначимо, саме через свідчення цієї дівчини судові засідання в справі бійців Торнадо є закритими. Дівчина розповіла, що потрапила в батальйон, тому що хотіла бути ближче до свого хлопця, який служив в Торнадо. Постраждалій запропонували допомагати з документообігом батальйону, але вона чомусь потрапила на кухню. Через це почався перший конфлікт.

– Комбат почав висловлювати своє незадоволення в грубій формі, з нецензурною лексикою. Що якщо тебе тут щось не влаштовує – закрий рот, йди працюй. Або ти думаєш, що ти звільнишся? Тобі ніхто не дасть звільнитися, ти повинна відпрацьовувати те, що ти вчилася.

Через деякий час потерпіла дівчина зі своїм хлопцем збігають і стають дезертирами. Комбат Руслан Онищенко подав у розшук, а пізніше батальйон Торнадо знайшов втікачів.

– Посадили в машину, привезли в батальйон. Потім мені погрожували, говорили, що так не можна, з сім’ї не йдуть. Вбити за це потрібно… Спустили на підвал. Там комбат і його наближені знущалися, це тривало кілька годин, – розповідає дівчина.

Як виявилося потім, командир Торнадо змусив постраждалу жити з ним і мастурбувати його статевий орган:

– Він мене примусив жити з ним в кімнаті. Не просто з ним в кімнаті, а разом з ним на дивані… Заставляв йому мастурбувати…

Дівчина зізналася, що просилася не спати з Русланом Онищенком на одному ліжку:

– Я просилася не те, щоб в окрему кімнату відселитися – хоча б на окрему ліжко. Мені було відмовлено, регулярно були знущання словесні, фізичні могли бути. Ну фізично знущалися, тримали мене в ролі прислуги.

Командир Торнадо заявив, що постраждала наговорює на батальйон:

– Ця людина, яка наговорює на моїх моїх бійців і мене. Це людина, яка їла зі мною, ця дівчинка чай робила нам… А тепер вона каже, що її примушували пити чай з нами і їсти бутерброди з червоною ікрою. Це смішно.

Більш того, Руслан Онищенко звинуватив хлопця постраждалої у крадіжці:

– Мій зброяр краде журнали зі зброєю і тікає… Що я повинен робити? Повинен шукати? Це дезертир? Так. Вони співробітники міліції – я їх шукаю. У військовий час що я повинен зробити? Розстріляти як собак.

Також командир батальйону заявив, що не чіпав дівчину, коли вона перебувала в підвалі:

– Вона заплакала, ми її просто одягли і сказали: “Живи тут, їж бутерброди”.

Руслан Онищенко додав, що роздягали дівчину для нібито обшуку, тому що вона “не хотіла віддавати крадені документи батальйону”.

У комбата знайшлася відповідь і на питання про те, чому потерпіла спала з ним на одному ліжку:

– Тому що, в свою чергу, я не хотів, щоб її гнобили. До неї ставлення було як до дезертира і зрадника. Я давав їй час просто адаптуватися.

Руслан Онищенко розповів, що в кімнаті хлопця постраждалої було 10 чоловік, а в його – 11 осіб. Комбат зазначив, що він поселив дівчину на своєму ліжку, тому що при ньому постраждалу не гнобили б.

Дружина комбата Торнадо Руслана Онищенка не вірить, що дівчину не ґвалтували:

– Це повна маячня. Вона каже, що стояла гола, стояло поруч близько 10 бійців, і ніхто не зміг її зґвалтувати. Вона мабуть хоче сказати, що всі добровольці імпотенти. Це нерозумно.

Народний депутат Семен Семенченко стверджує, що Руслана Онищенка не звинувачують у насильстві, а в насильницькому задоволені пристрастей неприродним способом.

Це підтвердив і прокурор:

– Вона (стаття, яку приписують Онищенку – Ред.) відрізняється від насильства тим, що це сексуальне насильство, яке не може привести до репродуктивної функції (вагітності).

За словами прокурора, в даному випадку передбачено покарання у вигляді до 7 років позбавлення волі. Увага! Відео заборонено дивитися особам до 18 років і людям зі слабкою психікою!

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...