Немає гідних, крім однієї? Всі учасники скандалу на Нацраді реформ мусять піти з політики, - Тимошенко

За словами лідера "Батьківщини", подібна поведінка припустима тільки в кулуарах, але не в присутності президента та міжнародних фахівців.

Юлія Тимошенко. Фото: скріншот з відео.

Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі та міністр МВД Арсен Аваков мають піти з політики через інцидент на Нацраді реформ. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявила народний депутат від "Батьківщини" Юлія Тимошенко, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що люди, які можуть на Національній раді реформ так розмовляти в присутності президента та уряду, я вважаю, що вони всі мусять піти з політики і припинити принижувати країну", - прокоментувала інцидент Тимошенко.

"Чесно кажучи, коли дивишся на це, то хочеться плакати. Це не просто персональна розмова двох-чотирьох людей. Це була Національна рада реформ України. Там були присутні безліч людей, фахівців, закордонних експертів, ЗМІ. Таке приниження України після того, як виклали цей відеозапис, облетить весь світ. Такого приниження країни ніколи в житті не було", - заявила нардеп.

За словами лідера фракції "Батьківщина", подібна поведінка серед політиків є нормою під час непублічного спілкування. "Найсумніше, що зараз люди побачили публічно те, що щодня робиться в кулуарах. Тут немає переможців чи переможених. Це загальний сором. Ніхто з високопосадовців не має права це собі дозволити", - сказала Юлія Тимошенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...