Неприємно, але факт: Ватажок "гібридів" визнав, що ЗСУ гарно б'ються на Донбасі

Олександр Ходаковський також вважає, що українська військова розвідка працює потужно і професійно.

Олександр Ходаковський. Фото:http://expres.ua/Українська армія на Донбасі дуже добре воює і потужно працює українська військова розвідка. Про це заявив колишній очільник банди "Восток" Олександр Ходаковський, повідомляють Патріоти України з посиланням на 7days.

"Всі позиції бойовиків на передовій українським армійцям добре відомі, і бойовиків не рятує те, що вони свої бліндажі обладнують уже не те що в землі, а під асфальтом і залізобетонними конструкціями.

Бійці ЗСУ це знають і при відкритті вогню у відповідь знайшли спосіб знищувати позиції бойовиків, ставлячи мінометні сповільнювачі", - стверджує бойовик.

Саме так 16 травня українські військові вогнем у відповідь ліквідували бліндаж з бойовиками під Авдіївкою на Ясинуватській розв'язці. Тоді загинули 4 терористи так званого "ОМОНу" бойовиків, який сформований на основі колишнього "Беркута".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...