Несподівано: У Савченко відхрестилися від переданих терористами "ЛДНР" “полонянок”

Нардеп Надія Савченко виявилась не компетентною і відмовилась надавати будь-які пояснення до ситуації.

Анжеліка Преснякова та Ольга Сворак. Фото: Новинарня.

26 грудня терористи ОРДЛО передали двох полонених – Анжеліку Преснякову та Ольгу Сворак – народному депутату Надії Савченко як “представниці українського народу”. У ЗМІ з’явилася інформація про те, що звільнені жінки були завербованими сепаратистами. Однак, у розмові з кореспондентом ІНФОРМАТОРа Надія Савченко порадила звернутися до її прес-секретаря, передають Патріоти України.

Народний депутат Надія Савченко виявилась не компетентною і відмовилась надавати будь-які пояснення до ситуації. У свою чергу, представник депутата розгублено відреагувала на прохання прокоментувати дії ОРДЛО про передачу полонених. “Це ваша інформація, я не розумію про що ви говорите. Без коментарів”.

Подробиці сумнівних зв’язків “полонянок” із сепаратистами оприлюднив український блогер Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook. “Хто ці “полонені”? Може, якісь агенти СБУ або снайпери ЗСУ? Може, їх взяли на поле бою?”, – йдеться в його повідомленні. Як виявилося, одна з них – проста жінка, яка закохалася в чоловіка, що проживає на окупованій території, терориста “ЛНР”. “Він її запросив до себе, але потім вирішив позбутися, звинуватив її в пособництві “укропам” і її кинули “на підвал”, – розповів Бутусов. А інша “полонена” – суддя з Маріуполя.

За словами журналіста, обидві жінки не були в списках полонених для обміну – це просто заручники, захоплені без якихось причин. Замість цих двох жінок Україна “добровільно” передасть відразу 15 осіб зі списку на обмін – всі вони під слідством в Україні або вже отримали вирок суду. “Передаємо 6 жінок і 9 чоловіків, які на відміну від цих двох заручниць перебували в списках на обмін. Україна заручників не бере – передаємо тільки реальних терористів, найманців, шпигунів і їх пособників, інтерес до яких проявляє противник”, – заявив Бутусов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...