"Нет, не поеду. Не люблю Россию, не хочу в Крым": Москвичі про плани на відпочинок (відео)

Мешканців російської столиці у Криму лякають високі ціни, низький рівень сервісу, проблеми з електрикою і водою, неможливість розплачуватися банківською картою і напружена політична ситуація.

Росіяни Крим "віджали", але відпочивати там не поспішають. Ілюстрація:www.unian.net

Жителі Москви, як правило, не хочуть їхати влітку в Крим. Їх лякають високі ціни, низький рівень сервісу, проблеми з електрикою і водою, неможливість розплачуватися банківською картою і напружена політична ситуація. Про це йдеться в опитуванні, відеоролик якого виклало Радіо Свобода на Youtube, зазначають Патріоти України.

В ході вуличного опитування більшість москвичів сказали, що віддадуть перевагу не відпочинку на анексованому півострові, а візиту в Європу або подорож по Росії. Журналіст ставив одне запитання: "чи поїдете ви цього літа відпочивати в Крим?".

Ось що відповіли жителі столиці РФ:

"До Криму не збираюся, я їду в середню смугу Росії, в Казань".

"Ні, не поїду. Не люблю Росію, не хочу в Крим, був там кілька разів і мені там не подобається. Багато людей, тиснява, я звик комфортніше проводити свій відпочинок. І сервіс ніякий порівняно із закордоном будь-яким".

"Не хочеться мені їхати туди зараз. Ми не дуже їздили туди останнім часом. Якби все повернулося як раніше, то мені би було легше туди поїхати".

"Я думаю про Болгарію. Якщо ціни будуть прийнятні, якщо сервіс буде хороший, а якщо все буде дорожче...".

"Я вважаю, що це анексована територія. По-друге, навіть ті, хто підтримують, розуміють, що зіткнуться там з певною кількістю проблем, які на відпочинку туристам не потрібні", - відповіли опитувані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...