"Ніч під Донецьком": Бійці АТО показали, як вони полюють на терористів (відео)

До звичайної стрілянини українські військові вже настільки звикли, що уваги на неї ніхто не звертає.

Українські військові під Донецьком. Фото: скріншот з відео.

Бійці 10-ї бригади Збройних сил України тримають позиції на нульовому блокпосту під Донецьком, де терористи систематично здійснюють збройні провокації. Відповідне відео опублікувало Військове телебачення України на Youtube, передають Патріоти України.

"Коли просто стрілянина, вже уваги ніхто не звертає. А коли танчики виїжджають - вчора (бойовики. - ред.) крили по місту. Є одне попадання в будівлю", - сказав український військовий.

Він зазначає, що така ситуація давно звична підрозділам сил АТО. На провокації бійці не ведуться. "У день почали бомбити, тому ми чекаємо, що зараз вони почнуть шуміти. Але ми мовчимо", - додав інший військовий.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...