Нічний бій у Мар'їнці: У мережу виклали вражаюче відео

Сили АТО і бойовики застосовували стрілецьку зброю, кулемети, гранатомети і міномети. Військові заявили, що терористи можуть перевірити їх пильність навіть кілька разів протягом ночі.

Мар'їнка. Фото: www.dialog.ua.

У населеному пункті Мар'їнка, який знаходиться приблизно в 30 кілометрах від окупованого Донецька у ніч на 29 липня стався тривалий бій між українськими військовими та проросійськими бойовиками. Відео опубліковано "Радіо Свобода" на своєму каналі на YouTube, передають Патріоти України.

Бій відбувався на позиціях батальйону "Донбас-Україна". Сили АТО і бойовики застосовували стрілецьку зброю, кулемети, гранатомети і міномети.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...