Нікому не треба: "Газпром" зупинив видобуток на найбільшому своєму родовищі

До подібного кроку концерн підштовхнуло вражаюче скорочення попиту.

"Газпром" припинив видобуток. Ілюстрація: Дзеркало тижня.

Газпром припинив видобуток на Киринському родовищі до четвертого кварталу цього року через відсутність попиту. Про це повідомив представник експортного відділу концерну, пише Reuters. Новину передають Патріоти України.

"Припинено на півроку до четвертого кварталу з травня, тому що відбір газу низький - відсутність відбору і відсутність попиту", - сказав начальник відділу експорту нафти Газпром експорту Дмитро Віробьян.

Газпром в рамках проекту Сахалін-3 веде геологорозвідку на трьох ліцензійних ділянках, включаючи Киринську. Проектна потужність Киринського родовища - 5,5 мільярда кубометрів газу в рік. Видобуток в 2016 році - 0,7 мільярда кубометрів газу і 0,1 мільярда газового конденсату. У 2017 році Газпром планує добути на цьому родовищі 744 мільйони кубометрів газу і 119.300 конденсату.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...