Ніж у спину, або навколо самі "бєндери": Молода зірка Голлівуду вразила ватників-кіноманів своєю заявою

Коли російські представники ЗМІ приїхали на захід, їм оголосили, що Дженніфер Лоуренс з ними не буде спілкуватися.

Дженніфер Лоуренс. Фото: Рейтерс.

Поки російські шанувальники 27-річної голлівудської актриси Дженніфер Лоуренс з нетерпінням чекають прем'єри нового фільму з її участю, трилера Даррена Аронофскі "Мама!" (Mother!), сама зірка не дуже доброзичливо налаштована по відношенню до їхньої країни: на днях актриса відмовилася спілкуватися з російськими журналістами - через "політичні причини". Які конкретно - справу Кирила Серебреннікова, міжнародну політику Росії, відношення влади до ЛГБТ-спільноти або ще чогось - невідомо. Новину передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.
Про інцидент, який стався на прес-конференції фільму "Мама!" в Лондоні, повідомила брюссельська журналістка Жоель Лерер. Інформацію підтвердив і інсайдер видання "Афіша Daily": нібито коли російські представники ЗМІ приїхали на захід, їм оголосили, що Лоуренс з ними не буде спілкуватися, і попросили покинути будівлю. Цікаво, що журналістів заздалегідь попередили, що актриса не має наміру розмовляти з ними, але кіностудія Paramount Pictures, що займається промотуром фільму, пообіцяла вплинути на рішення актриси. Не вийшло.
"Про політичний характер офіційно ніхто не говорив, але ми запитали представника прес-служби студії, пов'язано те, що відбувається з політичними причинами. Вона винувато посміхнулася і кивнула", - заявив анонімний інсайдер. Чи позначиться якось дана ситуація на російській прем'єрі фільму "Мама!", яка запланована на 14 вересня, неясно. Нагадаємо, світова прем'єра стрічки відбулася кілька днів тому на Венеціанському кінофестивалі, в основному конкурсі якого бере участь картина. Фільм розповідає про подружню пару, чиї відносини починають руйнуватися, коли до них в будинок прибули непрохані гості. Подружжя зіграли Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем, в інших ролях знялися Мішель Пфайффер, Донал Глісон, Крістен Уіг, Ед Харріс.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...