"Нога Парасюка и голова Резниченко – это категорически неприемлемая крайняя мера, но объяснимая", - Мочанов

Відомий волонтер підкреслив, що коли "вгорі" не хочуть подбати про торжество справедливості, то народ швидко "наведе справедливість" так, як він це розуміє.

Дмитро Резніченко вдарив Віктора Палія. Фото: соцмережі.

Мордобій у виховних цілях - це відновлення справедливості в народному розумінні цього слова. Так волонтер і громадський діяч Олексій Мочанов прокоментував у своєму Facebook подію в київському Будинку офіцерів під час публічного звіту Державної служби у справах ветеранів, коли учасник бойових дій на Донбасі Дмитро Резніченко вдарив главу громадської ради при Міністерстві оборони Віктора Палія. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

Мочанов порівняв цей випадок з інцидентом, що стався 19 листопада 2015 року під час засідання парламентського комітету з питань боротьби з корупцією. Тоді позафракційний народний депутат Володимир Парасюк завдав удар ногою в спину начальнику управління "К" Служби безпеки України Василю Пісному.

"Это неправильно. Но – объяснимо. Если справедливость и правила не наступят "сверху", "низы" будут трактовать вопрос по-своему и добиваться справедливости подручными средствами. Или подножными. У кого какой удар лучше поставлен. Нога Парасюка и голова Резниченко – это категорически неприемлемая крайняя мера. Но если кто-то думает, что будет с отмороженной мордой включать ментора и продолжать пилить гири, как Балаганов с Паниковским в "Золотом теленке" Ильфа и Петрова, пусть не удивляется, что может прилететь в любой момент. С любой стороны", – зазначив волонтер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...