Нова гаряча точка: Військовий експерт пояснив, як бойовики відомстили за блокаду на Донбасі

Разом з тим, Олег Жданов зазначив, що при цьому не варто чекати, що почнеться велика ескалація.

Бойовики на Донбасі. Ілюстрація:www.amn.com.ua

Олег Жданов, військовий експерт, заявив про те, що на Донбасі з'явилася ще одна гаряча точка, - і це Луганський напрямок. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Нова гаряча точка на Донбасі - це помста бойовиків за блокаду, і сьогодні максимум, що вони можуть зробити, це нанести втрати. При цьому потрібно звернути увагу на те, що терористи почали перекидати свої головні зусилля по вогневому впливу на Луганський напрямок, який протягом останнього року, на відміну від Донецького, був дуже спокійним", - підкреслив експерт.

Також Жданов зазначив, що при цьому не варто чекати, що почнеться велика ескалація. "Будь-яких наступальних дій зараз не спостерігається. Що стосується кількості обстрілів, то вона трохи змінюється - плюс-мінус десять-двадцять обстрілів", - додав Жданов.

На його думку, Авдіївка буде ще тривалий час залишатися найгарячішою точкою Донбасу, оскільки там працює Авдіївський коксохімічний завод, і бойовики від нього сильно залежать.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...