"Нова радість стала, вже УПА повстала": Як бійці АТО влаштували бойовикам "незабутнє Різдво"

Багато хто з військових колядки вперше почали співати минулого року. Тоді теж вони зустрічали Різдво на Донбасі.

Зі святом Різдва! Ілюстрація: Depo.ua.

Військові на Донбасі співають терористам у рацію повстанські колядки. Про це пише "Gazeta.ua", передають Патріоти України.

"Нашу рацію слухають сепари. Колядую їм вже третю повстанську колядку. Спеціально збірку знайшов в Інтернеті. Співаю їм: "Нова радість стала, вже УПА повстала. До УПА іде весь нарід добиватись права." Ну наші пацики теж слухають. Кажуть, колядки круті, але голос у мене не дуже. Проте, заради пов'ялих вух сепарів готові терпіти", – розповів з передової львівський десантник, боєць 80-ої бригади Андрій.

Також хлопці розповіли, що до них має завітати капелан з вертепом. Кажуть, що багато хто з військових колядки вперше почали співати минулого року. Тоді теж вони зустрічали Різдво на Донбасі. "Вітаю всю Україну і в тому рахунку наших людей, які з того боку. Наступне Різдво святкуватимемо в українському Донецьку та Луганську. Зараз на Різдво не дуже маємо час. Сепари нічого святого не мають. У них на християнські свята завжди атаки", – сказав боєць батальйону "Київська Русь" Артем.

За словами бійця 93-ої бригади Ореста, 6 січня сепаратисти навіть не дали військовим часу на Святу вечерю – почали обстрілювати позиції сил АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...