"Новое правительство: выход из кризиса или победа олигархов?": Шустер Live від 15 квітня, пряма трансляція (відео)

Команда президента ще не готова до побудови функціональних і незалежних органів державного управління в обмін на відмову від ручного управління країною. Подібна стратегія може призвести до діаметрально протилежних наслідків.
Савік Шустер. Фото: dusia.telekritika.ua.

Патріоти України пропонують вашій увазі пряму онлайн-відеотрансляцію політичного ток-шоу Шустер Live, прямий ефір якого відбудеться сьогодні, 15 квітня 2016 року. Тема програми: "Новий уряд: вихід з кризи або перемога олігархів?".

Команда президента Петра Порошенка ще не готова до побудови функціональних і незалежних органів державного управління в обмін на відмову від ручного управління країною. Український політичний експерт Павло Нусс зауважив, що, попри заяви українського лідера, влада не змінюється стрімко, в країні немає необхідних реформ.

"Ні для кого не секрет, що Порошенко вже зараз думає про другий термін президентства. У цьому немає нічого поганого, проте на тлі падіння рейтингів з 50% до 15% треба не тільки думати, але і діяти", - пише експерт, зазначаючи, що чергова зміна уряду стала новим ходом Порошенко.

Глава держави прагне монополізувати владу. "Слова Гройсмана" я покажу, як керувати країною "свідчать про самовпевненість команди Порошенко в тому, що ручне управління країною вони вважають ефективнішим, ніж побудову функціональних і незалежних органів державного управління", - зазначає Нусс. При цьому результати можуть бути і позитивними, вважає експерт, зазначаючи, що все залежить від плану розвитку країни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...