Новини «ДНР»: Виявляється, МВС України сформувало зондер-команди "правосеків", які за списками СБУ ґвалтують дружин "ополченців"

Цю ахінею всякого роду "активісти" і "політпрацівники" вельми часто розносять у лавах терористів, щоб підняти їхній бойовий дух і викликати у них ненависть і почуття помсти до клятих "укропів".

Бойовики "ДНР". Фото: novynarnia.com.

Пропагандисти "ЛДНР" придумали нову брехливу "страшилку": нібито в МВС України сформовані якісь зондер-команди по типу СС-івських айнзац-командо з "бойовиків" "Правого сектора", які за списками СБУ шастають на підконтрольній Україні території і шукають людей, у кого родичі воюють в "ополченні". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Донбас.

Особливо, за інформацією брехливих пропагандистів, дістається жінкам і дівчатам, чиї чоловіки і хлопці служать в "ЛДНР". Звичайно ж, їх "ґвалтують і вбивають" самими витонченими способами. Цю ахінею всякого роду "активісти" і "політпрацівники" вельми часто розносять у лавах терористів, щоб підняти їхній бойовий дух і викликати у них ненависть і почуття помсти до клятих "укропів".

Кілька разів такого роду спроби "пробудити ненависть" закінчувалися ексцесами. Справа в тому, що багато бойовиків вже побували вдома і якось не помітили особливого "насильства" над рідними і близькими, тому пару раз провокатори зіштовхнулись з агресією з боку ошуканих.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...