Обережно на дорогах: Україну засипле снігом

Сніг сьогодні очікується в більшості регіонів країни, за винятком Карпатського району і півдня країни.

Синоптики обіцяють снігопади. Фото: УНН.

У неділю синоптики обіцяють хмарну і місцями дуже сніжну погоду, передають Патріоти України з посиланням на Гідрометцентр.

На дорогах також очікується і ожеледиця, тому водіїв попереджають про зростаючу небезпеку. У нічні години в східних регіонах, а також в Карпатах стовпчик термометра може опуститися до 14 градусів морозу, в інших областях буде не нижче 8 градусів зі знаком мінус. Вдень по всій території країни повітря прогріється від -4 до +1 градуса. Сьогодні вдень в південних і східних областях синоптики прогнозують від нуля до -2 градусів. У Луганську, Донецьку та Харкові пройде сніг, місцями сильний.

На півдні опадів не буде, і сьогодні місцями навіть вигляне сонце. На півночі холодно і сніжно, вдень близько 2 градусів зі знаком мінус, вночі до -5 градусів. Сніг пройде також в Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Житомирі, Києві. У столиці вночі буде до 5 градусів морозу, сьогодні вдень від 0 до -2 градусів. У понеділок, за прогнозами синоптиків, погода не зміниться.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...