Обстановка загострилась і на Луганщині: У штабі повідомили про втрати бійців АТО

Загалом противник порушує режим тиші по всій лінії фронту. При цьому на всіх основних рубежах українські війська відкривали вогонь у відповідь.

На околицях Попасної. Фото: ZN.ua.

В зоні АТО за минулу добу двоє українських військовослужбовців загинули і двоє отримали поранення. Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу, трансляцію вів телеканал "112 Україна", передають Патріоти України.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій двоє українських військових загинули і двоє отримали поранення", - сказав Лисенко. За його словами, на луганському напрямку знову загострилася обстановка в Попаснянському районі. Протягом дня противник неодноразово застосовував легке озброєння, а після заходу сонця – міномети і гармати. Українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Окрім цього, ворожі обстріли відбулися у Станиці Луганській та околицях, а також у Старому Айдарі. З огляду на агресивні дії бойовиків, розведення сил і засобів у Станиці Луганській наразі неможливе.

"Вчора відбулося 3 ворожих обстріли, причому всі – з використанням важкого озброєння, і всі – в різних місцях. Противник порушив режим тиші на світлодарській дузі та в Авдіївці. Кожен обстріл тривав від 30 до 45 хвилин. Ворог випустив по наших позиціях понад 50 мінометних мін", - повідомив Лисенко щодо донецького напрямку.

На маріупольському напрямку минулої доби мінометні обстріли з боку противника відбулися лише в двох точках – це Красногорівка та Водяне. По позиціях сил АТО випущено понад 80 мінометних мін. Загалом противник порушує режим тиші по всій лінії фронту. При цьому на всіх основних рубежах українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...