Одну з точок ЗСУ розгромили: У мережу потрапили знімки укріплень бойовиків на Донбасі

На одному з фото зображений опорний пункт терористів, на який нещодавно приїжджали кадрові офіцери з Росії.

Ілюстрація:Антикор

У мережі опублікували знімки двох укріплень бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі. Фото розміщені на сторінці "Повернись живим" в Facebook, передають Патріоти України.

На одному зі знімків зображений опорний пункт бойовиків, на який нещодавно приїжджали кадрові офіцери з Росії.

"З відповіддю захисники України не забарилися. Результат кучності - на фото. Росіяни подумали, що у тилу безпечніше і залишили терористів, скажімо так, напризволяще", - наголошується в повідомленні.

На другому фото зображений ще один окоп бойовиків, який поки ще не був розгромлений.

"Очі радіють від такого результату, адже підрозділ, який дав відповідь ворогу, нещодавно пройшов навчання ведення вогню по програмі ГРК Броня - Armor. До такого ж навчання у сусідньому підрозділі ми нині інтенсивно готуємося. На другому фото - ворожа позиція навпроти. Що з нею буде по приїзду росіян і вогню в нашу сторону? Питання риторичне" - йдеться у дописі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...